Bemutatkozás

Padlozona.hu / Nyitólap / Bemutatkozás

Engedje meg, hogy pár mondatban bemutatkozzam a nevem Süle Zsolt.

Huszonöt éve folyamatosan dolgozom a melegburkoló - parkettás szakmában. Tevékenységem magában foglalja a parkettázást a fa, szalag, és laminált padló fektetést - javítást - felújítást, szőnyegpadló, pvc, linoleum fektetést - ragasztását...bővebben itt a szolgáltatások menüben olvashat a tevékenységi körökről.

Szakmai tudásomat, és tapasztalatomat nem csak magyar országon, hanem külföldön, főleg Németországban szereztem, de hosszabb ideig Franciaországban is dolgoztam, ahol a meleg burkolatot ( PVC ) nem csak a padlóra, de az oldal falakra is sűrűn alkalmazzák, legfőképpen kórházaknál, idősek otthonában, de ezt a megoldást előszeretettel alkalmazzák magánszemélyek fürdőszobák és mosókonyhák fal burkolataként is.

A szakmámban eltöltött huszonöt év után is elmondhatom, hogy szeretem a választott szakmámat, lelkesedem a fából készült faburkolatokért, hiszem és vallom, hogy a szépen kivitelezett padlóburkolatok meghatározzák közérzetünket, megszerettetik az otthonunkat, munkahelyünket.


Tevékenységemet esősorban Pécsett és Baranya megyében végzem, de nagyobb megrendelés esetén ( 50 m2 ) felett máshol is szívesen vállalok megbízásokat.
Igény szerint nagyobb munkálatok során, jól összeszokott, szakmailag magasan képzett csapatommal dolgozom.


A kivitelezés terén az igényes és tartós munka, az árképzés terén pedig a kedvező díjszabás az elsődleges számomra.
Forduljon hozzám bizalommal, amennyiben munkájára igényes kivitelezőt keres! Ingyenes szaktanácsadással, személyes helyszíni felméréssel, és költségvetés készítéssel állok a Tisztelt érdeklődők és megrendelőim szolgálatára!
 

Elvégzett munkáimra felelősséget és garanciát vállalok!